Collega Marco Hoogerland brengt nieuw boek uit: ‘ZWEET’

Home / Geen categorie / Collega Marco Hoogerland brengt nieuw boek uit: ‘ZWEET’

Collega Marco Hoogerland brengt nieuw boek uit: ‘ZWEET’

Waarom was Ruud van Nistelrooy nu zo succesvol? Wat zorgde er voor dat DJ Tiësto de beste DJ ter wereld werd? Hoe kun jij nu extreem succesvol worden? Het antwoord op al die vragen vind je in het nieuwe boek van Marco Hoogerland en Anton Kuijntjes: ZWEET!

Er zijn ontzettend veel boeken die beweren het antwoord te hebben op hoe jij je moet gedragen om succesvol te worden. Dat is Zweet duidelijk niet. Marco en Anton: “Er ís geen marsroute die iedereen kan volgen en die aan het einde gouden bergen beloofd.” Marco Hoogerland is oprichter en eigenaar van de Talentenacademie in ’s-Hertogenbosch en bekend als mental coach van onder Maartje Paumen, Jeroen Zoet en vele anderen.

Hoogerland wordt veel gevraagd als spreker in binnen- en buitenland over het benutten van talent en gezond presteren, maar is naar eigen zeggen geen schrijver. ‘Je moet vooral doen waar je goed in bent, toch?’ lacht hij. Daarom heeft Hoogerland het boek geschreven samen met collega-ondernemer en schrijver Anton Kuijntjes. Samen delen ze dezelfde visie op talent.

Voor hun boek bezochten ze mensen als profvoetballer Memphis, ex-prof Ruud van Nistelrooy, Ali B, Bram Bosveld, oprichter en CEO van Young Capital, wielrenners Roy Curvers en Marianne Vos en nog vele anderen. Wat maakt ze nu zo succesvol? Is er hoop voor talentvolle mensen met ambitie? Kunnen ze wat leren van deze toppers?

Het boek is een inspiratieboek geworden wat je echt een spreekwoordelijke schop onder je kont geeft. Aan de hand van tal van voorbeelden uit aansprekende carrières wordt je op een prettige manier uitgedaagd en geïnspireerd werk te maken van je talent. Zweet is online te koop en te vinden bij de betere boekhandels.

Meer informatie over de talentenacademie vind je hier: de talentenacademie