Een heerlijk koolhydraatarm, kruidig recept. Dat is onze witvis uit de oven. Geniet ervan!
Ingrediënten
Voor 2 personen
-
- 200 g kokosmelk
- 60 g olijfolie
- 2 teentjes knoflook, gesnipperd
- 30 g verse kruiden (peterselie, dille, bieslook), fijngehakt
- 200 g kabeljauw
- 200 g cherrytomaatjes
- 1 limoen, in plakjes
- 100 g zwarte olijven op basis van water, zonder pit
- 1 courgette, gehalveerd en in plakken
- 1 gele paprika, in reepjes gesneden
Bereiding
-
- Verwarm de oven voor op 180 graden.
- Meng de kokosmelk met olijfolie, knoflook en de verse kruiden tot een saus. Breng op smaak met een beetje zout en peper.
- Neem een ovenschaal en leg de kabeljauw in de schaal. Voeg de saus toe samen met alle andere ingrediënten.
- Zet voor 40 minuten in de oven. Roer na 20 minuten het geheel voorzichtig om.
Tip
-
- Mis je toch nét even iets? Kook er dan een extra portie rijst bij. Maar probeer het eerst zo, het is écht lekker.