IND academie - de voedingsacademie

Welkom IND’er, leuk dat je interesse hebt in een van onze activiteiten!

Wil je onderstaand contactformulier invullen? Dan nemen wij binnen maximaal drie werkdagen contact met je op voor het vervolg.

Ook goed om te weten: jouw gegevens worden alleen gebruikt om contact met je te onderhouden rondom de 30 dagen challenge of de FOODquiz. Na afloop daarvan verwijderen we je gegevens.

Alvast bedankt voor je tijd!

Vragen? Neem gerust contact op, we helpen je graag verder.

Referenties

  • Ik ken Brenda als een zeer kundige (sport)diëtiste die zonder met het vingertje te wijzen mensen ervan overtuigt welke voedingsmiddelen en versnaperingen ze beter kunnen laten staan. Ze geeft niet alleen lezingen en workshops aan medewerkers van Eiffel, maar is ook onze diëtiste in vitaliteitstrajecten die we met en voor klanten doen. Daarin begeleidt zij mensen individueel met als resultaat dat iedereen blijvend veel bewuster met eten omgaat en daardoor beter in hun vel zit. Samenwerken met Brenda is heel prettig. Ze denkt prima met je mee, weet waar ze het over heeft en is flexibel. Onze jarenlange samenwerking met haar zetten we zeker voort.
    -Moniek Roijers, Eiffel & Topsport bij Eiffel
  • Wij hebben een meer dan succesvolle tweedaagse achter de rug met onze managers. Dankjewel voor jouw deel daarin Marieke. Dat vond ik zeer geslaagd. Je deed het top. Ik krijg ook alleen maar positieve reacties terug en belangrijker nog, het krijgt vervolg. Mensen zijn echt bezig met hun voeding en denken na over wat te doen met hun teams. Super. Je verhaal had goede diepgang en daar houden onze techneuten van en je stond er super ontspannen en helder te vertellen. Kortom, mijn dank is groot.
    -Michiel Hogerhuis, voormalig Fokker

Zij gingen je voor