Door de juiste producten een hogere productie op de werkvloer!

Hoe worden en blijven mijn medewerkers gezond en vitaal, en daarmee mijn bedrijf? Hoe kan het ziekteverzuim teruggedrongen worden? Hoe krijg ik mijn medewerkers enthousiast voor het onderwerp vitaliteit? De voedingsacademie denkt graag met je mee!

Want gezonde medewerkers dragen bij aan gezond presteren op de werkvloer en een gezondere organisatie.

De voedingsacademie biedt verschillende activiteiten aan die voor beweging gaan zorgen op het gebied van voeding en vitaliteit binnen jouw organisatie. Onze workshop, foodquiz, 30 dagen challenge en individuele begeleiding worden zowel binnen organisaties als sportverenigingen aangeboden, natuurlijk aangepast aan de wensen en doelen van de deelnemers.

Bekijk hier onze menukaart

Kijk voor meer informatie bij ‘wat we doen’.

Vragen? Neem gerust contact op, we helpen je graag verder.

Referenties

  • Ik ken Brenda als een zeer kundige (sport)diëtiste die zonder met het vingertje te wijzen mensen ervan overtuigt welke voedingsmiddelen en versnaperingen ze beter kunnen laten staan. Ze geeft niet alleen lezingen en workshops aan medewerkers van Eiffel, maar is ook onze diëtiste in vitaliteitstrajecten die we met en voor klanten doen. Daarin begeleidt zij mensen individueel met als resultaat dat iedereen blijvend veel bewuster met eten omgaat en daardoor beter in hun vel zit. Samenwerken met Brenda is heel prettig. Ze denkt prima met je mee, weet waar ze het over heeft en is flexibel. Onze jarenlange samenwerking met haar zetten we zeker voort.
    -Moniek Roijers, Eiffel & Topsport bij Eiffel
  • Wij hebben een meer dan succesvolle tweedaagse achter de rug met onze managers. Dankjewel voor jouw deel daarin Marieke. Dat vond ik zeer geslaagd. Je deed het top. Ik krijg ook alleen maar positieve reacties terug en belangrijker nog, het krijgt vervolg. Mensen zijn echt bezig met hun voeding en denken na over wat te doen met hun teams. Super. Je verhaal had goede diepgang en daar houden onze techneuten van en je stond er super ontspannen en helder te vertellen. Kortom, mijn dank is groot.
    -Michiel Hogerhuis, voormalig Fokker

Zij gingen je voor