30 dagen challenge

De 30 dagen challenge daagt de deelnemers uit om in een relatief korte tijd enkele veranderingen door te voeding in hun leefstijl, en de resultaten daarvan aan den lijve te ervaren. Het bestaat uit een inleiding voor alle betrokkenen. Afhankelijk van de aard van de challenge en voorkennis van de groep bevat de inleiding kennis en inspiratie om de groep te enthousiasmeren. Er worden een paar afgebakende, praktische en specifieke uitdagingen aangereikt. Ook vindt er een nulmeting plaats afhankelijk van de soort challenge.

De deelnemers gaan na de inleidende bijeenkomst individueel van start en kunnen steun en inspiratie bij elkaar vinden, evenals bij ons. Zij ontvangen documentatie die helpt bij het praktisch toe kunnen passen van de challenge. Na ongeveer 15 dagen lassen we een individuele tussenevaluatie in om te bespreken hoe het gaat, waar men eventueel tegenaan loopt en om een hart onder de riem te steken (mocht dat nodig zijn).

Na 30 dagen wordt elke deelnemer opnieuw gemeten en kort daarna volgt de eindpresentatie met een uitleg van de (geanonimiseerde) resultaten. Ook is er ruimte om ervaringen uit te wisselen en te bekijken wat eventueel nodig is om de positieve verandering vast te houden.

Voor een challenge kan gedacht worden aan de volgende onderwerpen; varieer je voeding, het eten van een ruime hoeveelheid groenten en fruit per dag, het aantal maaltijdmomenten per dag, nuchter bewegen, dagelijks een workout, koffie en alcohol, koud (af)douchen etc etc.

Meer zien van wat we doen? Bekijk hier onze cases.

Bekijk hier de challengekaart.
Hier vul je je eigen challenges in en kun je je voortgang bijhouden.

Vragen? Neem gerust contact op, we helpen je graag verder.

Zij gingen je voor