Goud op je bord
Hoe kun je lekker en toch gezond koken? Is het mogelijk verantwoord te eten zonder daarvoor uren in de keuken te staan? Kun je iets speciaals bereiden als je voor de ingrediënten niet eerst de hele stad af wilt reizen? En kan de voeding bijdragen aan een topprestatie? Jazeker! Dat bewijzen de sportieve kookboeken Goud op je bord deel 1 en deel 2.
De sportkookboeken zijn geschreven door Brenda als sportdiëtist en Erik te Velthuis als dé sportkok van Nederland. Erik is werkzaam als keukenmanager en topsportkok in het sportrestaurant op Papendal. Samen hebben zij hun kennis over sportvoeding praktisch vertaald in de mooie boeken. De recepten zijn snel en gemakkelijk te maken zonder al te veel ingrediënten. Daarnaast staan ook de favoriete gerechten van bekende topsporters met een interview in de boeken.
Goud op je bord deel 1 is al meer dan zes jaar een succes met meer dan 15.000 verkochten exemplaren! Deel 2 is in oktober 2017 uitgebracht.