onze visie

Werken met pure voeding, terug naar wat de natuur ons biedt, ‘voeding in plaats van vulling’. Naast voeding vinden wij het belangrijk dat ook de fysieke en mentale kant gezond zijn. Wij vragen om discipline, wilskracht en doorzettingsvermogen, want het doorbreken van oude voedingsgewoonten is nou eenmaal hartstikke lastig. Elk persoon is uniek en daarom is elk voedingsadvies bij ons maatwerk.

onze missie

Gezond presteren begint bij een volwaardige voeding. Ons doel is om zoveel mogelijk mensen naar een vitaal leven te coachen. Wij streven naar preventieve coaching met minder ziekteverzuim op de werkvloer en gezond presteren als uitgangspunt. Het beste uit jezelf halen, begint bij een gezonde voeding!

ons team

Brenda Frunt

Tijdens mijn opleiding CIOS Sport & Bewegen is mijn interesse op het gebied van voeding gewekt.
Nadat ik het CIOS had afgerond, ben ik dan ook de opleiding Voeding & Diëtetiek gaan studeren.
De specialisatie sportdiëtetiek was voor mij een logisch vervolg.
Na afronding van deze opleiding heb ik mijn eigen praktijk opgezet,
genaamd Diëtistenpraktijk Brenda Frunt, met locaties in Berlicum en Waalwijk.

Vanwege de groeiende vraag naar diëtetiek wilde ik mijn praktijk graag uitbreiden, wat heeft geleid tot de voedingsacademie. de voedingsacademie kent nu locaties in Waalwijk, Berlicum, Tilburg, Uden, Vught en Eindhoven.
Als diëtist binnen de voedingsacademie geef ik professioneel advies op het gebied van voeding en gedrag in relatie tot ziekte en gezondheid. De nadruk wordt gelegd op een combinatie van voeding, beweging, ontspanning en leefstijl.
Daarnaast maak ik als sportdiëtist een op maat gemaakt voedingsplan, afgestemd op de trainingen en de leefstijl van (top)sporters.

Bel Brenda: 06-45300399 of
stuur een e-mail

Marieke de Groot

Heerlijk vind ik het om met eten bezig te zijn en in de keuken te staan. Na het afronden van een economische studie besloot ik dan ook om werk te gaan maken van mijn passie voor voeding en te starten met de opleiding Voeding en Diëtetiek aan de Haagse Hogeschool. Gedurende de opleiding ben ik me steeds meer gaan interesseren voor de psychologische kant van voeding, de beleving van eten en een vertaalslag hiervan naar de praktijk. Na afronding van de opleiding Voeding en Diëtetiek ben ik mijn eigen bedrijf gestart, genaamd ‘Voeding en Verder’, waarin ik dit alles combineer.

Als freelance diëtist ben ik met veel plezier werkzaam bij ‘de voedingsacademie’ binnen Velmolen Gezondheidscentrum in Uden. Ik geef voedings- en dieetadvies bij uiteenlopende onderwerpen als diabetes, hart- en vaatziekten, overgewicht etc. De nadruk ligt daarbij op een combinatie van voeding en beweging. Ook besteed ik, indien nodig, aandacht aan de gedragspatronen die achter eetgedrag schuil gaan.

Bel Marieke: 06-44515114 of
stuur een e-mail

Inge Marcelissen

Gezond leven is iets wat mij altijd heeft geïnteresseerd. Koken, bakken en vooral het opeten, ik vindt het nog steeds geweldig! Na het afronden van de havo, heb ik besloten om Voeding en Diëtetiek te gaan studeren aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Tijdens de opleiding is mijn passie voor voeding verder ontwikkeld, maar zeker ook verdiept. Ik geloof dat er voor iedereen een passende leefstijl ontwikkeld kan worden, welke gezond én lekker is. Een leefstijl met niet alleen oog voor voeding, maar waarbij ook de persoon centraal staat. Vanuit de normen en waarden maar ook wensen en behoeften van de persoon werken we samen naar een nieuwe leefstijl. Een perfect advies op maat!

Op maandag, woensdag en donderdagmiddag ben ik werkzaam in Waalwijk op de 2 locaties voor de voedingsacademie.

Bel Inge: 06-30235700 of
stuur een e-mail