Brenda

Na het CIOS Sport & Bewegen ben ik 2007 afgestudeerd als diëtist en in 2008 als sportdiëtist. In 2007 ben ik direct gestart met mijn eigen praktijken in Waalwijk en Berlicum. Al snel werd het me duidelijk dat er meer is dan de waarheid van het Voedingscentrum. Het plezier in werken kwam pas echt na de opleiding orthomoleculaire geneeskunde en kPNI van Natura Foundation in 2010. Met deze kennis kan ik ècht een verschil maken!

Na tien jaar voornamelijk in de praktijk te hebben gewerkt vind ik het nog leuker om dit te kunnen combineren met adviezen voor het bedrijfsleven in de vorm van workshops. Hierbij combineren we fun èn kennis waardoor we mensen kunnen inspireren tot een gezondere levensstijl met een kleine knipoog. De drive van de mensen uit het bedrijfsleven lijkt erg op die van topsporters en daar krijg ik dan weer een enorme boost van!

Mijn doel is om alle mensen met een passie voor het leven te inspireren en mijn kennis te delen omtrent voeding om zo vitaal mogelijk te blijven. Zoals Michael Pilarczyk zo mooi zegt: ‘Leef je mooiste leven’. Hieraan zou ik willen toevoegen: ‘Leef ook je vitaalste leven’!

Neem direct contact op met Brenda

Marieke

Waarom heb ik altijd zo’n dip na de lunch? Waarom heb ik die halve marathon zo belabberd gelopen? Waarom heeft mijn dochter eczeem en waarom heeft mijn cliënt diabetes (en nog belangrijker: hoe krijg ik ze daarvan af)? Wat is de oorzaak van dit alles? Het kan toch niet zo zijn dat een zalfje en/of medicatie alleen het antwoord is, kan het ook anders? Het heeft een hoop frustratie, dichte deuren, weerstand en tijd gekost om hierachter te komen, maar ja, het kan zeker anders!

Na mijn opleiding voeding en diëtetiek kwam ik al snel in contact met mijn collega Brenda. Zij kende mijn zoektocht en frustratie en had zich verder verdiept in orthomoleculaire therapie (volgens de kPNI), en dat was thuiskomen voor mij. Niet lang daarna ben ik zelf de opleiding gaan doen bij Natura Foundation en leerde ik meer en meer over de oorzaken van klachten en hoe je ze bij de wortel aan kunt pakken, maar vooral over wat ons lichaam nodig heeft om gezond en vitaal te worden zodat die klachten uitblijven.

Terug naar onze natuur als mens, kritische vragen stellen ten aanzien van de huidige opvattingen over voeding, af en toe tegen enkele ‘heilige huisjes’ trappen; het vuur in mij begon te branden! En dat doet het nog steeds, zeker nu we als de voedingsacademie zijnde onze inzichten steeds breder kunnen uitdragen. Ik krijg enorm veel energie om mijn opgedane kennis en ervaring over te brengen binnen het bedrijfsleven en de sport. Om zo het onderwerp voeding goed onderbouwd, praktisch en vooral positief over te brengen, en mensen te inspireren om kleine stapjes te zetten naar een gezonder en vitaler leven.

Neem direct contact op met Marieke

Wat kunnen we voor jou doen? Neem gerust een kijkje!